Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Oana Roman nu a renunțat la visul ei: “Îmi doresc să am o căsuță în sudul Franței și să cultiv lavandă...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Oana Roman nu a renunțat la visul ei: “Îmi doresc să am o căsuță în sudul Franței și să cultiv lavandă...”

EXCLUSIV/Oana Roman nu a renunțat la visul ei: “Îmi doresc să am o căsuță în sudul Franței și să cultiv lavandă…”

Echilibrul pare să fi fost cuvântul de ordine în viața Oanei Roman în anul trecut. Deși îi merge bine pe plan profesional, fiica lui Petre Roman vrea să își îndeplinească un vis și anume de a avea propria locuință în sudul Franței, unde plănuiește să se mute la un moment dat.

Oana Roman își dorește ca anul acesta să fie asemănător cu cel care a trecut. Și asta pentru că vedeta a fost implicată în proiecte frumoase, care i-au adus satisfacții. Recunoaște însă că sănătatea i-a mai jucat feste, însă situația nu este una alarmantă, așa că este decisă să respecte întru totul indicațiile medicului care o monitorizează.

“Dacă o să dea Dumnezeu să fie 2018 măcar la fel de bun ca 2017, eu sunt mulțumită. Pentru că a fost un an foarte bun, atât profesional, cât și personal. Cu sănătatea am avut ceva probleme, dar sunt sub tratament și o să le depășesc. Am făcut o hipertiroidie care s-a declanșat pe un fond de șoc emoțional, am avut niște probleme, a murit mătușa mea, probleme cu mama, cu casa, cu procesele, cu chiria, toate adunate. Dacă anul acesta o să am și un pic mai multă sănătate, ar fi perfect, ne-a spus Oana Roman.

Vrea să se retragă la pensie în sudul Franței

Fiica lui Petre Roman nu a renunțat la visul ei de a pleca din țară. Nu vrea să înceapă o nouă viață în alt capăt al lumii, ci să aibă una liniștită atunci când se va retrage din câmpul muncii.

“Nu am renunțat definitiv. Eu până la urmă la pensie nu o să stau în România, asta e clar! Numai că deocamdată sunt angrenată în foarte multe proiecte în România și atât timp cât mama este lângă mine, vreau să fiu și eu lângă ea. Dar la un moment dat, cu siguranță, spre pensie sau poate mai devreme, nu se știe, vreau să mă retrag, vreau să vând tot de aici. Când mă apropii de pensie, îmi doresc să îmi cumpăr o căsuță în sudul Franței și să stau acolo, nu știu, să cultiv lavandă, habar nu am, să pictez, nu știu, orice, dar să fiu în sudul Franței, să fie clima aceea extraordinar de caldă și de bună și liniștea de acolo și oamenii frumoși de acolo, marea, asta este ceea ce îmi doresc: să fie liniște și să fie bine”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Roman.

În prezent, ea este mulțumită de faptul că are o căsnicie fericită, o fetiță drăgălașă și că pe plan profesional lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine pentru ea. Deși luase în calcul să își vândă apartamentul și să își cumpere o casă cu curte pentru ca Isabela să se poate zbengui în voie, planurile au suferit o amânare. “Deocamdată suntem ok așa. Voiam să ne luăm o casă, dar între timp Isabela merge la grădiniță vizavi de casă, avem vecini cu care ne înțelegem foarte bine, suntem totuși în oraș, și am zis să mai așteptăm un pic, pentru că deocamdată nu vreau să o bulversez pe fiica mea, să o mut de la grădiniță, deabia s-a obișnuit acolo în mediul ei și acasă avem totuși spațiu. Ideea era să avem o curte un pic mai mare”, a precizat Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman, despre medicul Lucan. „A fost un răsfățat al guvernanților” | VIDEO

 

 

Close
Închide
  Close