Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Prodanca dă din casa finei Andreea Tonciu! Totul despre nuntă și cum e de fapt viitorul ginerică!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Prodanca dă din casa finei Andreea Tonciu! Totul despre nuntă și cum e de fapt viitorul ginerică!

EXCLUSIV/Prodanca dă din casa finei Andreea Tonciu! Totul despre nuntă și cum e de fapt viitorul ginerică!

Cine ar fi zis că va veni și ziua în care guraliva Andreea Tonciu se va așeza la casa ei? Ei bine, chiar o face și totul devine din ce în ce mai concret. Există mirele, există nașii, există data cununiei și, bașca, există un copil pe drum.

De Sabina Ivănică,

Când a anunțat că este îndrăgostită de Daniel (24 de ani), un bărbat cu cinci ani mai tânăr decât ea, și că formează un cuplu, părea că nu-i decât altă relație care se va stinge la fel de repede cum a început. Șocul a venit la finele anului trecut când s-a aflat că Andreea este însărcinată și, brusc, toată lumea a auzit clopote de nuntă. Au trecut sărbătorile și cei doi amorezi au trecut la organizarea marilor evenmente din viața lor. Iar debutul pregătirilor a venit firesc, căci cel mai important lucru era deja stabilit: nașii. Daniel i-a acceptat fără să clipească drept părinți spirituali pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe care Andreea îi ”învestise” încă de pe vremea relației cu fotbalistul Nicolae Mitea. Practic, un lucru știut de puțini, între ea și Prodanca există o relație interesantă de peste 10 ani.

Andreea Tonciu și Daniel, viitorul ei soț

Andreea Tonciu și Daniel, viitorul ei soț

Topită după viitorul fin

Aceasta din urmă i-a fost sfătuitoare și umăr de sprijin, mai ales pe parcursul tumultuasei povești de amor cu Mitea, și era evident că rolul de nașă va fi al ei. Zilele trecute, cele două și-au dat întâlnire și Prodanca a avut ocazia să-și cunoască pe-nedelete viitorul fin. ”E un băiat tare la locul lui, are afacerea proprie, nu face combinații dubioase. Îmi place mult de el. O iubește și o răsfață”, a concluzionat Anamaria. Principalul motiv al întâlnirii însă a fost programarea nunții. După câteva ore de discuții, concluzia a fost una: întâi cununie civilă, apoi nuntă și, poate, și botez la pachet. ”Andreea vrea cununia pe 14 februarie, de ziua îndrăgostiților și așa va rămâne dacă reușim să ne organizăm până atunci și nu intervine nimic”, ne-a dezvăluit viitoarea nașă.

tonciu burta

I-a dat interzis la TV

Andreea nu are cam nici un talent. Nu cântă, nu joacă și nici măcar nu mai are nasul mare căci și l-a tăiat. Râde zgomotos și, până să-și găsească sufletul pereche, făcea show la televizor din orice. Acum, toate astea s-au terminat. Daniel, afacerist tânăr în domeniul imobiliarelor, are destui bani să o țină acasă și fix asta vrea să facă. Surse din preajma cuplului susțin că acesta nu dorește să o mai vadă la televizor și, în schimb, este dispus să investească într-o afacere pe care să i-o dea pe mână, ca să nu moară de plictiseală. Se pare că Tonciu a acceptat pretențiile iubitului ei și și-ar fi și ales domeniul de activitate – un magazin de haine.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close