MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 21:00

EXCLUSIV/Teo și Maia, o echipă imbatabilă! Mama: “Nu e nimeni tiran!” Fiica: “Suntem rezonabile, între noi e o chimie puternică!”

Distribuie

Teo Trandafir și Maia se înțeleg din priviri, se susțin reciproc, se consultă, iar legătura mamă-fiică este una solidă. Fiica ei adoptată a început liceul și nici lui Teo Trandafir nu îi vine să creadă cât de repede zboară timpul și că Maia este deja adolescentă.

Teo Trandafir a fost însoțită, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamnă de Maia. Fiica ei este o domnișoară frumoasă și inteligentă, cu care vedeta TV se mândrește. Din această toamnă, Maia este elevă la un liceu privat din Capitală.

Nu mi-am dat seama, pentru că văzând-o în fiecare zi, chiar nu am realizat! Dar la un moment dat, când mi-a spus că începe școala, ceea ce nu prea mă interesa pentru că ea știe unde să se ducă, știe ce are de făcut și e un om foarte responsabil, am zis: <șa, și?>>. <ăi ar fi cazul să încercăm să mai trecem și noi pe la școală în prima zi că sunt la liceu!>>. Trebuie să recunoaștem că am fost printre singurii părinți care am venit', ne-a povestit vedeta Kanal D. Da, da, pentru că la liceul acesta copiii au fost învățați să se desprindă de părinți, până la urmă pe termen lung asta este ideea', a adăugat Maia.

Maia: Mama este într-adevăr o persoană lângă care vrei să stai'

Maia este o adolescentă fără fițe, bine educată, e conștientă de celebritatea mamei sale, însă acest aspect nu i-a schimbat în niciun fel comportamentul. Pentru ea Teo este doar mama, femeia care o înconjoară cu iubire și bunătate. Cum e să fii fata lui Teo Trandafir?

Sunt într-adevăr beneficii, dar sunt și părți negative, pe care dacă știi să le privești, tot părți pozitive sunt. Știi că este atât de deschisă și atât de plăcută și atât de prietenoasă, nu ai cum să nu te bucuri. Micile răutăți sunt aceleași întotdeauna, spune X una, spune Y alta, dar niciodată nu am pus la suflet, pentru că știu ce fel de om este, ce caracter are și știu că niciodată nu poate schimba nimeni părerea nici mie, nici lumii care chiar o cunoaște, despre bunătatea care este în ea, toată fericirea și energia pe care le emană. Este într-adevăr o persoană lângă care vrei să fii', a declarat, pentru Libertatea, Maia.

Cum era Teo Trandafir în liceu

Cu această ocazie, am provocat-o pe îndrăgita prezentatoare TV să ne povestească despre perioada liceului. Țin minte că am făcut un liceu foarte strict, era spartan pe atunci, eram cumva batjocoriți de ceilalți copii din oraș, dar simțeam respectul lor : <ăștia de la Bastilia, voi, pușcăriașii!>>. Dar, dacă intrai la liceul acela, erai limpede considerat printre elite și eram obligați să purtăm ecusoane oriunde am fi umblat și ne făcea mare plăcere, mi-aduc aminte exact și numărul ecusonului pe care încă îl am. Asta cu petrecerile nu aș putea să spun că m-a pasionat neapărat, pentru că muzica tare mă obosește și m-a obosit întotdeauna și am regăsit același lucru la fii-mea. Noi găsim alte modalități de a ne distra: ne uităm la filme, râdem, ascultăm muzică', a declarat, pentru Libertatea, Teo Trandafir.

Secretul relației armonioase mamă-fiică

Teo Trandafir recunoaște că ea și Maia și-au stabilit niște reguli de conviețuite, dar care nu sunt bătute în cuie. „Ora de venit acasă, după părerea mea, cred că ar trebui să o stabilim împreună, că nu e nimeni tiran să zică: <<Ești acasă la ora 7.00, dacă am plecat de acasă la 6.15. Adică e urât!', a subliniat vedeta Kanal D. Completarea a venit rapid din partea fiicei sale:

Suntem două persoane rezonabile, care găsesc un punct comun și acolo unde e greu, adică astăzi las eu de la mine, mâini mai lași tu de la tine, mai las eu, mai lași tu și ajungem undeva până la urmă. E o chimie din asta foarte puternică', a conchis Maia.

Spusele ei au fost întărite de o situație care le-a lăsat fără replică, în momentul în care au constatat că amândouă aveau fix aceeași preocupare, fără să discute în prealabil. Am gândit în același timp că trebuie să dăm un număr de telefon unei anumite persoane, eu mă gândeam să nu cumva să o pun pe Maia într-o situație nu știu cum, ea se gândea să nu mă pună pe mine într-o situație și ne-am uitat una la cealaltă și ne-am dat seama că numărul de telefon trebuia să ajungă la persoana respectivă care să ne poată căuta, deci detalii care sunt destul de înspăimântătoare așa când te gândești la ele', a conchis Teo Trandafir.

Foto: Facebook

Citeste si: Prima zi de liceu pentru fiica lui Teo Trandafir | VIDEO

Citește mai multe despre liceu și Mama pe Libertatea.

Comentarii