Mergi direct la conținut »
Fata lui Liviu Vârciu, pe platourile de filmare. "Mult mai talentată ca tac-su" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fata lui Liviu Vârciu, pe platourile de filmare. "Mult mai talentată ca tac-su" | VIDEO

Fata lui Liviu Vârciu, pe platourile de filmare. „Mult mai talentată ca tac-su” | VIDEO

Liviu Vîrciu este foarte mândru de fiica sa cea mare, Carmina. Acesta și-a filmat fiica și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

De Dana Aramă,

Liviu Vârciu a postat, pe o rețea de socializare, o înregistrare în care apare și fiica sa cea mare, Carmina. Cei doi se află la niște filmări. Comentariile lui Liviu Vârciu la adresa Carminei sunt extrem de laudative.

„Fata mea e top-model!!!”, precizează Liviu Vârciu despre Carmina.


„Fii-mea e actriță, ca să știți. Ia uitați-o. Mult mai talentată decât tac-su”, spune Liviu Vârciu într-o înregistrare video pe care artistul a postat-o pe contul său de pe o rețea de socializare.
„Bravo, Liviu, ai o fată frumoasă și deșteaptă, succes în viață”, „Să îți trăiască prințesa, Liviu”, „Nu ar fi rău să joace în Fructul Oprit”, „Seamănă cu tine”, i-au transmis admiratorii lui Liviu Vârciu.

 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa LA, cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.


Citește și: Dumitru Fărcaș a murit. A fost cel mai mare taragotist al României


 

Close
Închide
  Close