MENIU CAUTĂ
14 Dec. 2012 20:47 , de Geo Berciu

Fely Donose, ADEVĂRATĂ Rihanna de România! Iat-o cum a strălucit PRINTRE DIAMANTE la ”Vocea României”!

Distribuie

„Un talent cum e Fely trebuie votat ca să ne dovedim nouă că înca mai avem principii!”, a spus Moga despre Fely Donose, concurenta care îl reprezintă. 'Ea ar putea fi o Rihanna de România. Fely are vocea de care avem nevoie în țara asta pentru un album de 10 piese', a continuat juratul.
„Fely are o voce particulară. Ar fi păcat ca Marius să nu se ocupe de ea să se piardă o voce. O să fiu acolo la primul tău spectacol”, a suprins, din nou, cu laudele Brenciu.
„Felicitări pentru spectacol, e un cântec nou, dar ai reușit să îl duci la sfârșit în maniera ta personală”, nu s-a lăsat mai prejos Loredana.
Opt concurenţi se bat pentru un loc în finala show-ului Vocea României, care îi va aduce câştigătorului un premiu de 100.000 de euro şi un contract mult visat. Cei opt care au ajuns în semifinală sunt: Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley, Laurian Manta şi Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu, Feli Donose şi Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga, Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

Comentarii