Mergi direct la conținut »
Fetița Oanei Roman împlinește 5 ani. Ce petrecere frumoasă a avut | FOTO Galerie foto
17imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fetița Oanei Roman împlinește 5 ani. Ce petrecere frumoasă a avut | FOTO

 

De Dana Aramă,

Oana Roman și-a aniversat fiica. Micuța a avut parte de o petrecere spectaculoasă.

Oana Roman  este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela. Micuța împlinește cinci ani, iar zilele trecute Oana Roman și partenerul ei de viață, Marius Elisei, i-au organizat o petrecere spectaculoasă.

Evenimentul a avut loc la un salon de evenimente, unde totul a fost pregătit ca la carte pentru petrecerea aniversară a Mariei Isabela. Fetița Oanei Roman a fost drăgălășenia întruchipată. A purtat o rochiță vaporoasă, de culoare roz, în care a arătat ca o prințesă din povești. A avut parte de un tort spectaculos, dar și de foarte multe cadouir.

„Aseară am sărbătorit-o pe Isa, care săptămâna asta împlinește 5 ani! A fost o petrecere superbă, multumim tuturor celor prezenți… Mulțumim pentru tortul incredibil de frumos! Mulțumim pentru minunatele personaje și baloane!”, a spus Oana Roman despre petrecerea fiicei sale.

Citește și: Scrisoarea tulburătoare și imagini cu bebeluși scoși la cerșit, trimise de ofițerul de poliție care a coordonat operațiunea „Țăndărei” în UK: „E o perioadă tristă pentru Justiția din România”

 

Close
Închide
  Close