Mergi direct la conținut »
Fetița Roxanei Ciuhulescu a împlinit 11 ani. Ce frumoasă este Ana Cleopatra
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița Roxanei Ciuhulescu a împlinit 11 ani. Ce frumoasă este Ana Cleopatra

Fetița Roxanei Ciuhulescu a împlinit 11 ani. Ce frumoasă este Ana Cleopatra

Roxana Ciuhulescu a postat pe contul de socializare imagini cu fetița ei, Ana Cleopatra, care astăzi împlinește 11 ani. Vedeta i-a transmis acesteia un mesaj emoționant, iar prietenii virtuali i-au lăsat zeci de comentarii în dreptul postării de pe Facebook.

„Bebelușa din imagini este astăzi o splendidă domnișoară care tocmai a împlinit 11 ani. ???
Este una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Astăzi este doar despre ea: Ana Cleopatra ??
La mulți ani frumoși, iubita noastră! Te iubim nespus!”, a scris Roxana Ciuhulescu pe contul de socializare.

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 40 de ani, a suferit marți o intervenție estetică. Vedeta a decis să apeleze la specialiști pentru a scăpa de alunițe. „Ieri am spus „Adio” alunițelor de pe față, gât și decolteu. Procedura a fost realizată de unul dintre cei mai buni medici chirurgi esteticieni din România, folosind metoda radiofrecvența, avantajul fiind că nu voi rămâne cu semne/cicatrici. Totul a durat mai puțin decât o manichiură ? și deloc dureroasă”, a explicat Roxana Ciuhulescu.

Fosta vedetă Pro tv Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu anul trecut. Silviu Bulugioiu și Roxana Ciuhulescu s-au cununat civil în luna martie a anului trecut. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Citește și

O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

Close
Închide
  Close