MENIU CAUTĂ
21 Ian. 2018 17:34

Fiica Andreei Esca se gândește la măritiș? A fost dată de gol de iubitul ei, Mario Fresh

Distribuie

Fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, Alexia, se pare că are gânduri mari cu iubitul ei, Mario Fresh. Acesta a dat-o de gol.

Fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, Alexia Eram, formează un cuplu cu un tânăr artist pe nume Mario Fresh.

Relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh este una cât se poate de frumoasă, cei doi tineri înțelegându-se de minune.

Se pare că Alexia Eram are planuri mari cu Mario Fresh, planuri de a trece relația lor la un alt nivel. Tânăra a fost dată de gol chiar de iubitul ei.

Pe pagina sa de Instagram, mario Fresh a lăsat un indiciu care lasă să se înțeleagă acest lucru. Mario stă în fața unui laptop, având deschisă pagina unui magazin de bijuterii, iar în imagine se văd două mâini, una a unei femei, alta a unui bărbat Pe mâna femei se vede foarte clar un inel de logodnă.

Mario a comentat la imaginea respectivă că un băiat trebuie să fe foarte atent la indiciile pe care i le dă partenera sa de viață.

„Sunt stalker-ul nr. 1 al Alexiei de câteva zile ?. Vânez indiciile pe care mi le lasă pentru cadoul de Valentines Day. Trebuie să citim printre rânduri, băieți, vă spun din experiență ?”, a spus Mario Fresh, care a dezvăluit cum a cunoscut-o pe fiica Andreei Esca.


Citește și: Cele mai tari fotografii cu Elena Udrea și amorezul ei tinerel. Iubire maximă între viitorii părinți | FOTO


 

Citește mai multe despre alexia eram și mario fresh pe Libertatea.

Comentarii