Mergi direct la conținut »
VIDEO /Fiica lui Gabriel Fătu a împlinit abia un an, dar știe exact ce vrea. O carte, un ruj și-un inel!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO /Fiica lui Gabriel Fătu a împlinit abia un an, dar știe exact ce vrea. O carte, un ruj și-un inel!

Petrecere mare, duminică  seara, pe malul Lacului Floreasca, în familia actorului Gabriel Fătu cu prilejul ruperii turtei fetiței sale, Ingrid Ana.

De Florian Gheorghe,

Micuța, venită pe lume în urmă cu un an, a dovedit că se poate impune rapid cu vocea sa, ca și tatăl său de pe scena, căci a gângurit tot cheful. Atitudine aplaudată de tatăl său, fericit nevoie mare că există o nouă voce puternică în casa sa.

Momentul cel important al serii, cel al ruperii turtei desupra capului, a fost întâmpinat de cei aproape 50 de invitați cu multă emoție.

Chiar dacă are o vârstă fragedă, Ingrid s-a dovedit hotărâtă cu alegerea obiectelor puse pe tavă, conform tradiției. Nu a stat mult mult pe gânduri și a ajudecat pe rând o carte, un ruj, un inel, apoi cheile de la mașină. Și între alegeri a mângâiat ceva banconte, spre amuzamentul audienței. De cheile automobilului oferite micuței și-a adus aminte și tatăl său, care după câteva ore de petrecut, le-a căutat frenetic.

Au aplaudat și ciocnit un pahar la restaurantul ce a găzduit petrecerea, prieteni buni ai familiei Fătu, în special solistele Ozana Barabancea și Crina Matei (FOTO), care au întreținut și atmosfera de pe scenă.

Ne-am dorit un eveniment restrâns, cu oameni frumoși și dragi, prin care sa ne bucurăm de minunea noastra, Ingrid Ana, la împlinirea primului anișor de viață și de tradițiile “turtei”.  Mă bucur că, înainte de toate, a ales cartea! Sper să citească mult, să învețe, pentru ca eu încă mai cred în proverbe: ai carte, ai parte!
A ales și cheile de la mașină și chiar a primit o mașina, o decapotabilă sport, automată, cu telecomanda, de culoare roz și inscripționată cu numele ei, de la sora Georgianei! Norocoasă de mică. Și noi suntem cei mai norocoși și îi mulțumim ca ne-a ales pe noi să îi fim părinți!”,  ne-a declarat actorul.

 

 

 

 

CITESTE SI:EXCLUSIV/ Horia Brenciu se pregătește să mai adopte un băiețel. “Cred că lui Toma i-ar trebui un frățior”

Close
Închide
  Close