Mergi direct la conținut »
Fiica lui Liviu Vârciu are iubit. Cum arată cel care a cucerit-o pe Carmina
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica lui Liviu Vârciu are iubit. Cum arată cel care a cucerit-o pe Carmina

Fiica lui Liviu Vârciu are iubit. Cum arată cel care a cucerit-o pe Carmina

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu are iubit. Carmina s-a fotografiat alături de cel care i-a furat inima.

De Dana Aramă,

 

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, se pare că are iubit. Aceasta a postat în mediul online, potrivit spynews.ro, o fotografie în care apare alături de tânărul care a cucerit-o.

„Este cea mai frumoasă perioadă din an”, a scris Carmina în dreptul pozei.

În imagine, cei doi apar într-o ipostază tandră.

Mesajele de la fanii ei nu au întârziat să apară: „Frumoșilor, Să fiți sănătoși, Câtă eleganță, Cei mai faini”.

În urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu i-a cerut Carminei ca atunci când se va întâmpla să-și dorească o relație serioasă cu vreun băiat, e musai să il prezinte. Iar dacă ea va ieși cu el, asta înseamnă că actorul a fost cel care și-a dat acordul. „Eu o voi proteja de nebuni și de golani și voi sta mereu în umbra ei”, le-a spus Vârciu apropiaților.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.

FOTO: spynews.ro

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și încearcă să elimine gândirea rațională prin provocare”

Close
Închide
  Close