Mergi direct la conținut »
Fiica prințesei Stephanie de Monaco, în costum de baie. "Am slăbit 14 kilograme" | FOTO Galerie foto
5imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Fiica prințesei Stephanie de Monaco, în costum de baie. "Am slăbit 14 kilograme" | FOTO

Fiica prințesei Stephanie de Monaco, în costum de baie. „Am slăbit 14 kilograme” | FOTO

Camille, fiica prințesei Stephanie de Monaco, a făcut publice imagini cu ea din vacanța pe care a petrecut-o în Insulele Mauritius. În fotografii, Camille apare în costum de baie.

De Dana Aramă,

Camille are 21 de ani și este foarte frumoasă. În imaginile postate în mediul online, fiica prințesei Stehanie de Monaco apare în costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă, afișând un trup cu forme foarte bine conturate.

Internauții au întrebat-o cum se menține în formă, ocazie cu care fiica prințesei Stephanie de Monaco le-a mărturisit că a slăbit 14 kilograme.


„Am slăbit 14 kilograme din cauza unei probleme de sănătate, dar, în general, nu practic niciun sport și mănânc absolut normal. Însă când sunt mă întorc din vacanță o să încep să fac sport și să mănânc mai echilibrat pentru a arătat cât mai bine în vara aceasta”, a răspuns Camille Gottlieb.


Camille este fiica pe care prințesa Stephanie de Monaco a avut-o din relația cu Jean Raymond Gottlieb. Prințesa Stephanie Monaco mai are doi copii: Louis Robert Paul și Pauline Grace Maguy, din mariajul pe care aceasta l-a avut cu Daniel Ducruet, de care a divorțat în anul 1996.

FOTO: Northfoto; Instagram


Citește și:

Klaus Iohannis şi-a lansat a treia carte, a criticat PSD și Guvernul ”antieuropene” și a atenționat asupra extinderii analfabetismul. ”Avem, din păcate, şi persoane publice care au dificultăţi în a exprima o idee într-o frază coerentă”

 

Close
Închide
  Close