Cele mai bune filme Netflix în noiembrie 2019:

The King / Regele (1 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 the king
Timothée Chalamet este Regele Henric al V-lea / Foto: Netflix

După moartea tatălui său, Prințul Hal al Angliei e nevoit să lase deoparte distracțiile adolescentine și să preia tronul, continuând fără tragere de inimă războaiele începute de predecesorul său.

Tânărul și mult lăudatul actor Timothée Chalamet își asumă astfel identitatea Regelui Henric al V-lea, într-o distribuție din care mai fac parte Robert Pattinson, Ben Mendelsohn și Joel Edgerton.

The Man Without Gravity / Omul fără gravitație (1 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 man without gravity
Omul fără gravitație / Foto: Netflix

E timpul să-ți dai rațiunea pe pauză, pentru că acest Fantasy italian are un concept spectaculos și plin de potențial: un băiat mai ușor decât aerul a fost întotdeauna constrâns să-și ascundă anomalia, ducând în cârcă un rucsac greu care să-l mențină literalmente cu picioarele pe pământ.

La un moment dat, personajul interpretat de Elio Germano se satură de povara acestui secret și hotărăște să dezvăluie întregii lumi faptul că poate pluti, devenind o celebritate internațională.

Atomic Blonde / Agenta sub acoperire (1 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 atomic blonde
Charlize Theron și Sofia Boutella / Foto: Focus Features LLC.

De la regizorul lui „Deadpool 2” și „Furios și iute: Hobbs & Shaw” primim un film cu spioni remarcabil din punct de vedere estetic.

Charlize Theron interpretează o agentă sub acoperire trimisă în Berlin, pe vremea Războiului Rece, pentru a cerceta moartea suspectă a unui coleg de breaslă.

Talentatei actrițe de origine sud-africană i se alătură James McAvoy, John Goodman, Sofia Boutella și Bill Skarsgård.

The Pursuit of Happyness / În căutarea fericirii (1 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 the pursuit of happyness
Will Smith și Jaden Smith / Foto: Zade Rosenthal – © 2006 Columbia Pictures Industries, Inc.

Will Smith reproduce o perioadă devastatoare din viața antreprenorului american Chris Gardner, ale cărui investiții riscante l-au forțat să trăiască pe străzi timp de aproape un an. Nu singur, ci împreună cu fiul său, jucat aici de Jaden Smith.

Descris adesea ca un film care-ți topește inima, „The Pursuit of Happyness” e lăudat mai ales pentru prestația lui Will Smith, una dintre cele mai reușite din întreaga lui carieră.

American Hustle / Țeapă în stil american (1 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 american hustle
Christian Bale, Amy Adams și Bradley Cooper / Foto: Francois Duhamel – © 2013 Annapurna Productions LLC

Superstarurile Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner și Jennifer Lawrence împart ecranul cu ocazia acestei povești excentrice, amplasate în anii 70. Un cuplu de escroci ingenioși ajunge să colaboreze cu un agent FBI pentru a demasca diverși mafioți și politicieni corupți din New Jersey.

În 2014, „American Hustle” a fost nominalizat pentru ZECE premii Oscar, dar s-a întors acasă cu mâna goală.

The End of the F***ing World / Sfârșitul lumii – Sezonul 2 (5 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 end of the world
Jessica Barden și Alex Lawther / Foto: Netflix

Recomandat de 96% dintre criticii Rotten Tomatoes și apreciat de 90% dintre spectatori, „Sfârșitul lumii” s-a consacrat drept unul dintre cele mai solide seriale Netflix și e apreciat mai ales pentru umorul negru.

Tânărul psihopat James (Alex Lawther) acceptă să plece într-o călătorie alături de noua lui colegă de clasă, Alyssa (Jessica Barden). Țelul ei e să-și găsească tatăl biologic, iar al lui – s-o ucidă pe Alyssa.

Legături bolnăvicioase (12 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 legaturi bolnavicioase
Poster oficial / Foto: Transilvania Film

Premiat la Gala Gopo pentru pentru cele mai mari încasări din 2006, drama lui Tudor Giurgiu disecă un triunghi amoros cât se poate de bizar.

Kiki (Maria Popistașu) își dă seama că e atrasă de colega ei de facultate, Alex (Ioana Barbu). Relația celor două fete stârnește gelozia lui Sandu (Tudor Chirilă), fratele lui Kiki, care nu are o legătură tocmai ortodoxă cu sora lui.

Before I Wake / Insomnia (15 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 before i wake
Kate Bosworth / Foto: Relativity Media

Regizorul Mike Flanagan ne-a dovedit în repetate rânduri că știe cu ce se mănâncă genul Horror, prin hit-uri precum „The Haunting of Hill House”, „Geralds Game” sau „Oculus”.

„Insomnia”, o altă confirmare a talentului său, ne introduce în lumea unui copil ale cărui vise (și coșmaruri) se materializează fizic, devenind realitate.

Jacob Tremblay, Kate Bosworth, Thomas Jane și Annabeth Gish sunt actorii care dau viață acestei premise creative, transformând-o într-un film memorabil.

American Made / Barry Seal: Trafic în stil american (19 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 american made
Tom Cruise și Sarah Wright / Foto: David James – © Universal Pictures

Dacă nu te-ai săturat să-l vezi pe Tom Cruise zburând în „Top Gun”, iată ocazia să te urci din nou la bordul avionului său, într-o poveste mult mai captivantă.

Urmărim viața lui Barry Seal, personalitate reală, un pilot recrutat de CIA pentru a desfășura operațiuni sub acoperire în America Centrală. Pe măsură ce câștigă respectul și încrederea lui Pablo Escobar, Regele Cocainei, Barry se trezește vârât în misiuni tot mai riscante – atât pentru el, cât și pentru familia lui.

The Irishman / Irlandezul: Asasinul mafiei (27 noiembrie)

filme netflix noiembrie 2019 the irishman
Joe Pesci, Robert De Niro și Al Pacino / Foto: Netflix

După ce a iscat o controversă globală susținând că filmele Marvel seamănă mai mult cu un parc de distracții decât cu cinematografia, Martin Scorsese e gata să ne amintească ce înseamnă film bun.

Unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului, „Irlandezul” e o reuniune a legendelor vii din peliculele cu gangsteri. Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci și Harvey Keitel sunt în fruntea distribuției acestui film Netflix original.

Ajuns la bătrânețe, mafiotul Frank Sheeran (De Niro) rememorează momentele-cheie ale sângeroasei sale cariere, inclusiv rolul pe care l-a jucat în dispariția (încă neexplicată) a faimosului sindicalist american Jimmy Hoffa.

Citeşte şi:

Thriller de 900 de milioane de dolari. ”Joker”, unul din filmele cu cele mai mari încasări din istorie

Filmele care se vor întrece în lupta pentru Oscar. „The Irishman”, „Joker”, „Jojo Rabbit” sunt doar câteva dintre cele pe care nu vrei să le ratezi

Cronică de film | „Rupt de realitate”, un thriller psihologic care scoate la iveală detectivul din tine. Poți rezolva misterul?

Fosta soție, dezvăluiri horror despre marele Björn Borg: „Dădea bani pe drogul violatorului, era dependent de sex”
PARTENERI - GSP.RO
Fosta soție, dezvăluiri horror despre marele Björn Borg: „Dădea bani pe drogul violatorului, era dependent de sex”
BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare
Playtech.ro
BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare
Un tânăr de 20 de ani a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un accident cumplit în Constanţa
Observatornews.ro
Un tânăr de 20 de ani a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un accident cumplit în Constanţa
Horoscop 19 septembrie 2021. Gemenii ar trebui să se adapteze la ce apare și să lase deoparte planurile pe care le au în minte
HOROSCOP
Horoscop 19 septembrie 2021. Gemenii ar trebui să se adapteze la ce apare și să lase deoparte planurile pe care le au în minte
Un apartament aflat în “cea mai îngustă clădire” din Londra se vinde cu un preț uluitor. Imagini din interiorul locuinței
Știrileprotv.ro
Un apartament aflat în “cea mai îngustă clădire” din Londra se vinde cu un preț uluitor. Imagini din interiorul locuinței
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
Telekomsport
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor
PUBLICITATE
În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor