MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 16:11

Fiul Andreei Mantea, invitat special în emisiunea mamei sale. David a ales cea mai frumoasă fată din concurs

Distribuie

Momente amuzante în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", de vineri, 7 decembrie. Fiul Andreei Mantea a fost prezent alături de mama lui în platoul show-ului, alături de toți concurenții.

După ce a plâns pentru că nu are prietenii aproape de ziua lui,  David a avut parte de un moment rar. Andreea Mantea l-a pus pe acesta să aleagă cea mai frumoasă fată din emisiune. Timid, micuţul le-a privit pe toate, apoi a numit-o pe Aniela.

Concurenţii s-au amuzat, iar la final i-au aplaudat decizia.  Aniela este cea care l-a convins pe David să meargă în culise pentru ca Andreea să termine întâlnirea cu băieţii şi fetele din casă.

Un incident neplăcut a avut loc ieri, la emisiunea „Puterea dragostei”, pe care Andreea Mantea o moderează la Kanal D. Unei concurente i s-a făcut rău.

Aflată în Casa Dragostei, Ștefania a acuzat o stare de rău și de amețeală.Bruneta le-a speriat pe colegele ei de emisiune, care i-au venit imediat în ajutor.

Citește și

ANALIZĂ/ Blocaj în Parlament. PSD se vede în imposibilitatea de a-şi trece proiectele de lege, din dorinţa de a-şi apăra liderul

 

Citește mai multe despre emisiune pe Libertatea.

Comentarii