MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Fiul lui LUCIAN MÂNDRUŢĂ ar fi putut fi în LOCUL lui IONUŢ! „Îmi tot spunea: ‘Tati, sunt acolo nişte câini periculoşi'”. Reacţia prezentatorului te va SCOATE DIN MINŢI!

Distribuie

Cuvântul părinte nu rimează întotdeauna cu responsabilitatea. Lucian Mândruţă a învăţat o lecţie chiar de la fiul său cel mare, în vârstă de 11 ani. Copilul trecea zilnic prin locul în care micuţul Ionuţ a fost mâncat de câini, în Parcul Tei, şi i-a poevstit de nenumărate ori despre haitele de maidanezi periculoşi care îşi fac veacul prin zonă. Numai că, realizatorul TV, în loc să-i dea crezare şi să ia măsuri, îşi lua băiatul la mişto.
Asta până la tragedia din această vară, când jurnalistul a realizat cât de mare era pericolul, şi a luat măsuri.
„A fost un an în care a venit şi cu autobuzul. Aştepta în staţia de lângă parcul acela cu câini, el fiind speriat de câini. Anul acesta, după drama lui Ionuţ, pur şi simplu am zis să facem un efort ca să nu mai trăiască cu spaima asta. El mi-a zis de câinii ăia înainte să moară Ionuţ. Îmi tot zicea: „Tati, sunt acolo nişte câini periculoşi, iar eu făceam mişto de el””, a declarat Mândruţă pentru revosta VIVA!.
Citeşte şi:

  • NOUL COD RUTIER STÂRNEŞTE CONTROVERSE! Ce spune Lucian Mîndruţă!
  • Lucian Mîndruţă: «Nimeni nu vrea să ucidă câini cu parul: e doar o jignire inutilă la adresa celor cu raţiune»
Comentarii