Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Călinescu și-a dat seama că vrea să fie actor la 4 ani, după o serbare, la grădiniță: "Am intrat din prima la Teatru"

Florin Călinescu și-a dat seama că vrea să fie actor la 4 ani, după o serbare, la grădiniță: „Am intrat din prima la Teatru”

Florin Călinescu și-a ales drumul în viață dintr-o joacă, la grădiniță. Astăzi este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi, iar visul lui a prins contur la o serbare, când și-a dat seama că îi place să fie în lumina reflectoarelor și că are talent.

De Andreea Romaniuc Archip,

Florin Călinescu este un nume greu în teatrul și filmul românesc și a câștigat un plus de capital de simpatie în ultimii 25 de ani, de când PRO TV a devenit pentru el o a doua casă. Pe micul ecran îl vedem în postura de jurat la „Românii au talent”, unde este sarea și piperul emisiunii. Cum a început drumul lui profesional ne-a povestit în exclusivitate celebrul actor.

„De la 4-5 ani, educatoarea m-a distribuit într-o serbare… și de atunci am știut că vreau să fiu actor și peste ani. Mi-am propus să dau o singură dată la teatru, iar dacă nu intram… să mă întorc la Timișoara. Am intrat din prima și Dumnezeu mi-a arătat că asta este ceea ce trebuie să fac pe mai departe”, a declarat, pentru Libertatea, Florin Călinescu.

Deși pare greu de crezut, Florin Călinescu nu s-a lăsat inspirat de vreo persoană în carieră: „Nu am avut nici un mentor. Îți poți crea unul, dar nu te ajută în mod real. Te uiți la filme, la piese bune, la orice e important în această lume. Dar e important să vezi dacă în tine există resursa să faci ceva. Nu am avut mentor, dar am avut o profesoară care mi-a rămas în suflet de-a lungul anilor”, a precizat actorul.  

Close
Închide
  Close