Mergi direct la conținut »
FOTO EXCLUSIV/ Florin Chilian locuiește într-o garsonieră de 25 metri pătrați. Ce face cu banii?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/ Florin Chilian locuiește într-o garsonieră de 25 metri pătrați. Ce face cu banii?

FOTO EXCLUSIV/ Florin Chilian locuiește într-o garsonieră de 25 metri pătrați. Ce face cu banii?

Florin Chilian  cântă de-o viață și, financiar, din punct de vedere al onorariului, este un artist care se respectă. Totuși, locuiește într-o garsonieră de mărimea unei sufragerii și nu refuză niciun eveniment caritabil.

De Florian Gheorghe,

Artistul, primul muzician care a atins 1 milion de vizualizări Youtube (piesa ”Zece”), cu mult înaintea unor artiști precum Inna, Andra ori Alexandra Stan, Florin Chilian nu se consideră un zgârcit, mai degrabă cumpătat cu cheltuitul banilor. Declarația lui de avere, la capitolul proprietăți, este una extrem de simplă: garsoniera boemă din centrul Capitalei, un ceas scump, o limuzină (cumpărată pentru siguranța sa, căci este mai tot timpul pe șosele) și patru chitare. Uneori, din lipsă de spațiu acasă, acestea sunt depozitate în portbagajul automobilului său.

Florin Chilian locuiește într-o garsonieră de 25 metri pătrați!  FOTO

”Banii cu care mi-am dorit să plătesc avansul pentru o casă i-am băgat în înregistrarea și producerea în regim propriu a ultimului meu album, ”[email protected]”. E greu de crezut însă asta a însemnat o investiție continuă în ultimii 8 ani, cât s-au scurs de la ultimul album scos (”Autistul -Nu-l mai goniți pe Brâncuși!”-n.r.) și undeve la 40.000 euro. Este cel mai ”greu” album al meu, conține 4 vinyluri, un triplu album audio CD, un USB audio MP3 și partituri în format PDF”

”Marea majoritate a concertelor mele le-am susținut benevol. E felul meu de a mă elibera. N-am refuzat niciodata să cânt pentru o campanie ori acțiuni sociale și caritabile. În astfel de cazuri nu câștig, ci dau, și sunt fericit că pot să fac așa ceva, de aceea le mulțumesc câtorva prieteni care cu asta se ocupă, să facă mult bine semenilor”, ne spune Chilian care, ani de zile și-a plimbat mândru chitarele într-un automobil Trabant.

CITESTE SI: Florin Chilian, singurul muzician român ce a devenit membru al Uniunii Muzicologilor Britanici

Close
Închide
  Close