Mergi direct la conținut »
Florin Marin, fostul soț al preotului britanic, rupe tăcerea. Cum este viața lui de când are un nou iubit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Marin, fostul soț al preotului britanic, rupe tăcerea. Cum este viața lui de când are un nou iubit

Florin Marin, fostul soț al preotului britanic, rupe tăcerea. Cum este viața lui de când are un nou iubit

 Florin Marin, tânărul care a șocat pe toată lumea, căsătorindu-se cu preotul britani, mult mai în vârstă, a participat la "Chefi la cuțite", ediția de marți seara. Acesta a fost susținut de noul iubit, care îi este alături de un an.

„Iubirea e ca fumul de țigară: vine și pleacă. Relațiile le găsești la orice colț de stradă. Banii nu-i luăm din pom. Sunt pregătit abia aștept să impresionez juriul”, a spus Florin Marin, înainte de a începe provocarea de la „Chefi la cuțite”.

„Astăzi mă susține iubitul meu. Suntem împreună de aproape un an de zile. Ne înțelegem foarte bine. Are o fată, a fost căsătorit cu o româncă și într-un fel a decis și a spus ce este cu adevărat. Fetița a rămas la el, noi locuim toți trei împreună. Nu lucrez. Sunt întreținut de el”, a mai spus Florin Marin la Antena 1.  Philip Clements și Florin Marin s-au căsătorit în aprilie 2017 și s-au mutat în România. Însă relația celor doi s-a terminat câteva luni mai târziu, după ce pensionarul şi-a vândut locuinţa de 215.000 de lire sterline din Bucureşti, potrivit ladbible.com.

Citește și

Secretele Colectiv: În timp ce marii arși au fost lăsați acasă, în primul avion a fost îmbarcat un ziarist fără răni grave, afectat doar pe mâini, cu recomandarea „continuarea tratamentului și kinetoterapie”!

 

Close
Închide
  Close