Mergi direct la conținut »
Florin Pastramă trebuia să facă nuntă în urmă cu 11 ani. Motivul dureros pentru care a fost nevoit să o anuleze
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Pastramă trebuia să facă nuntă în urmă cu 11 ani. Motivul dureros pentru care a fost nevoit să o anuleze

Florin Pastramă trebuia să facă nuntă în urmă cu 11 ani. Motivul dureros pentru care a fost nevoit să o anuleze

Florin Pastramă a dezvăluit că ar fi trebuit să facă nuntă în urmă cu 11 ani, însă a fost nevoit să o anuleze. Soțul lui Brigitte Sfăt a explicat care a fost motivul.

De Dana Aramă,

Florin Pastramă a făcut mărturisiri la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, unde a fost invitat cu soția sa, Brigitte Sfăt.

El a dezvăluit că a fost nevoit să anuleze nunta pe care o avea programată în urmă cu 11 ani după ce tatăl său a făcut infarct.

„În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta.

Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu” , a spus Florin Pastramă.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

EXCLUSIV/ Concluziile preliminare ale anchetei de la Otopeni: piloţii TAROM ar fi „tras frâna de mână” în timp ce aeronava rula pe pistă

Close
Închide
  Close