Mergi direct la conținut »
Fosta iubită a lui Florin Chilian s-a măritat. Ce mireasă frumoasă a fost Ana Maria Georgescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fosta iubită a lui Florin Chilian s-a măritat. Ce mireasă frumoasă a fost Ana Maria Georgescu

Ana Maria, fosta iubită a lui Florin Chilian, s-a căsătorit în mare secret cu alesul inimii sale, Norbert Vig şi a dezvăluit fanilor doar câteva fotografii de la nuntă. Artista a fost o mireasă superbă, elegantă și extrem de fericită.

După o relaţie controversată cu Florin Chilian, Ana Maria Georgescu şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat, care a convins-o să îmbrace rochia de mireasă.

„E ultima oară când pleci de acasă fiind ‘fata lu mama’, când te întorci o să fii măritată şi a altcuiva. Să nu uiţi că eşti cel mai important om din viaţa ta şi că mama te aşteaptă, întotdeauna, acasă.’. Gramajoara lu tata.’, a scris Ana Maria în urmă cu câteva zile pe Facebook.

Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri din showbiz

Totul s-a întâmplat în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, când Chilian a provocat un accident rutier, conducând în stare de ebrietate. Cântărețul și-a sunat atunci iubita, de care se despărtise de doar 20 de minute si, conform rechizitoriului, i-ar fi transmis că trebuie să-și asume vina pentru accident. „A început să strige că eu sunt de vină și apoi să mă loveasca. Mergea la mașină, încerca să schimbe roata lovită, apoi venea, spunea că eu sunt de vină pentru toate astea și mă agresa. Apoi din nou mergea la mașină. M-a lovit din nou cu palma, am căzut și m-am lovit la cap de bordură. Când au venit politistii, Chilian m-a așezat pe bancheta din spate a mașinii sale. A început să strige la polițisti: „Chemati o ambulanță, e lovită la cap!” Politistul a întrebat cum m-am lovit la cap, iar atunci Chilian a început să strige la el. În cele din urma, a venit ambulanța iar paramedicii i-au dat un calmant. După câteva minute, când am coborât din ambulanță, Chilian era încătușat”, a povestit Ana Maria în fața judecătorilor clujeni.

Citește și

Reacția Departamentului pentru Situații de Urgență, în cazul pacientei cu arsuri grave, transportată cu ambulanța la Viena: drumul a costat familia 800 de lei. „Nu există o posibilitate de decontare legală a acestor cheltuieli”

Close
Închide
  Close