De Simona Josan,

Detaşată şi amuzată de zvonurile care s-au scris  în presă, în ultimele săptpmâni, dar mai ales după ce fostul iubit, Connect-R, s-a căsătorit cu Misha, Diana Georgescu a ţinut să lămurească motivul pentru care a slăbit. Aceasta susţine că pierderea în greutate a fost cauzată de faptul că poartă un aparat dentar lingual, care o împiedică să mănânce după bunul plac.
„Un singur lucru este adevărat din tot ce s-a scris. Şi anume faptul că sunt mai slabă. Sunt mai slabă din cauza faptului că de o lună port un aparat ortodontic lingual şi nu mai pot mânca tot ce doresc. În rest, nu este nimic adevărat. Nu este vorba de nicio depresie, nu e vorba de nimic. Nu vreau să mă mai bag în chestia asta. Eu nu ştiu de unde se scot toate chestiile astea, e chiar foarte amuzant ce se întâmplă, mai ales că noi nu mai avem nicio legătură. Se scrie că în ultima săptămână am plâns seară de seară. A fost cineva cu mine acolo să vadă aşa ceva?! Aşa, cu surse, pot şi eu să spun despre Obama că noaptea doarme cu o căciulă roz”, a spus Diana, râzând, pentru ziarulring.ro.
INFO
Aparatul dentar lingual, cunoscut şi sub numele de aparat „invizibil”, pentru că este poziţionat pe feţele interne ale dinţilor şi nu se vede, se instalează în momentul în care pacientul doreşte o corectare a poziţiei danturii. În primele câteva săptămâni de la momentul instalării, clientul se obişnuieşte destul de greu cu brakeţii, fiind puţin incomod şi împiedicându-l să mănânce normal.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi