Mergi direct la conținut »
Fosta Miss România s-a reinventat la 51 de ani! Bianca Brad e acum instructor de pilates
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fosta Miss România s-a reinventat la 51 de ani! Bianca Brad e acum instructor de pilates

Fosta Miss România s-a reinventat la 51 de ani! Bianca Brad e acum instructor de pilates

Bianca Brad reușește să arate impecabil, la 51 de ani, fără să apeleze la serviciile medicilor esteticieni și bazându-se exclusiv pe sport. De curând, a împletit utilul cu plăcutul și și-a transformat pasiunea pentru mișcare într-o nouă carieră.

De Denisa Macovei,

Bianca Brad e acum instructor de pilates

Bianca Brad este instructor de pilates cu acte în regulă

Retrasă complet din viața publică după ce a pierdut o sarcină, fosta Miss România a încercat să treacă peste depresie și s-a dedicat fundației pe care a deschis-o în numele fetiței sale nenăscute.

După ani în care a încercat să-și găsească liniștea, Bianca Brad a descoperit-o, întâmplător, la cursurile de pilates și de meditație. Așa de mare a fost impactul asupra corpului și a minții sale, încât actrița a decis să devină instructor profesionist. A urmat cursuri și acum e gata să predea!

Bianca Brad e acum instructor de pilates

La 51 de ani, Bianca arată și se simte ca la 20

Începând de luna viitoare, Bianca Brad va colabora cu un centru SPA din București, unde va ține cursuri de pilates.

„Deși ideea și decizia de a deveni instructor de pilates m-au surprins și pe mine, nu doar pe cei din jurul meu, se pare că au fost bune și că am fost susținută de cineva de sus, pentru că, în ciuda multor obstacole avute de-a lungul cursului și la cele două examene, nu doar că le-am finalizat cu bine, dar iată că s-a ivit o primă colaborare cu un partener minunat, pe care îl apreciez de ceva vreme!”, a declarat Bianca Brad.

Bianca Brad e acum instructor de pilates

La 30 de ani de când a luat titlu Miss România, Bianca a urcat din nou pe podium

A defilat pe podium ca în tinerețe

Cursul de pilates i-a influențat în bine Biancăi și silueta. Deși a fost mereu o femeie cu forme aproape de perfecțiune, vârsta începuse să se facă simțită. Multele ore petrecute în sala de antrenamente i-au redat însă tonusul, i-au întărit musculatura și i-au sculptat talia, permițându-i să defileze pe podium, la inviotația designerului Eli Lăslean, ca la 20 de ani.


Citește și: 

VIDEO/ Răzvan Lucescu a rescris legendele Olimpului! S-a prins în hora bucuriei cu suporterii după ce PAOK a câștigat primul titlu după 34 de ani!

 
 
Close
Close
Închide