MENIU CAUTĂ
05 Apr. 2018 09:28

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Distribuie

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a reușit să-și termine casa înainte de sărbătorile pascale.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor.

După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață. În urmă cu ceva timp, Diana Simion a început să-și contruiască o casă la Timișoara, lucrurile durând destul de mult. Acum, în sfârșit, fosta soție a matinalului Răzvan Simion, cu care a rămas în relații foarte bune, are motive de bucurie. Vila este gata și arată superb. Ea s-a lăudat pe internet că a terminat mult-așteptata vilă înainte de sărbătorile pascale, astfel că acestea vor fi mult mai frumoase pentru ea și copiii săi.

„Nu vreau să mă laud că sunt gata cu pregătirile de Paști, vreau doar să întreb dacă are cineva să-mi dea o cireașă să pun pe acest superb tort ?”, a precizat Diana Simion.

 

Şase luni de infidelitate

 

 

Mai 2015 a fost momentul în care Răzvan Simion şi-a făcut bagajul şi a părăsit căminul conjugal pentru a începe o viaţă nouă alături de Lidia Buble. În urmă a lăsat o soţie şi doi copii. Deşi părea că atunci a început idila, lucrurile trenau deja de jumătate de an. Apropiaţi ai familiei au dezvăluit faptul că aventura matinalului s-a consumat timp de şase luni în paralel cu mariajul, care nu părea deloc în impas, aşa cum s-a speculat, fiind presărat cu nenumărate vacanţe în doi şi în patru, cu Diana şi copiii. Interacţiunea dintre Lidia şi Răzvan s-a produs fix pe 25 septembrie 2014, iar cea care a făcut primul pas ar fi fost cântăreaţa.


Citește și: EXCLUSIV/ Republica Moldova, o țară dezbinată de la vlădică până la opincă. Trei interviuri cât o dovadă – VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii