Mergi direct la conținut »
Fostul prezentator TV Răzvan Botezatu se mută definitiv în Germania. Ce se întâmplă cu bunurile lui din România
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fostul prezentator TV Răzvan Botezatu se mută definitiv în Germania. Ce se întâmplă cu bunurile lui din România

Fostul prezentator TV Răzvan Botezatu se mută definitiv în Germania. Ce se întâmplă cu bunurile lui din România

Răzvan Botezatu a decis să se mute definitiv în Germania. Acesta a anunțat că vrea să vândă casa pe care o are în România.

Răzvan Botezatu, fostul prezentator al matinalului de la postul de televiziune Antena Stars, s-a hotărât să se stabilească definitiv în Germania.

Acesta nu își mai dorește să se întoarcă în România, motiv pentru care a decis să își vândă casa din România, pe care a moștenit-o de la tatăl său.

„Mi-am pus casa la vânzare. Este cea din România, practic casa moştenită de la tata, pentru că mi-am făcut mutaţie aici, rămân în Germania definitiv. Oricum, nu aveam prea multe amintiri frumoase din casa aceea, am trăit o copilărie în care nu pot să zic că am avut o viaţă uşoară”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.


Fostul prezentator de televiziune a vorbit și despre viața sa din Germania și despre planurile pe care le are.

Am terminat deja primul nivel la limba germană, până în vara termin toate etapele, voi primi un certificat şi voi avea drept de muncă aici. Sunt în discuţii deja cu două televiziuni din Germania pentru că da, îmi continui cariera în televiziune aici„, a mai spus el.

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”

 

Close
Închide
  Close