Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/ Divă doar la TV. Iulia Albu se învârte prin supermaket mai ceva ca prin magazinele de haine

FOTO EXCLUSIV/ Divă doar la TV. Iulia Albu se învârte prin supermaket mai ceva ca prin magazinele de haine

După ce a fost criticată că își face cumpărăturile pe datorie de la magazinul din colțul străzii unde locuia până de curând, Iulia Albu a trecut la magazine alimentare mai mari. De curând, jurata de la „Bravo, ai stil” a fost fotografiată în acțiune. Iulia Albu face cumpărături de la supermaket și pare că știe destul de bine raioanele.

De Denisa Macovei,

Iulia Albu și-a creat o imagine de femeie prețioasă care pare că nu mișcă nici măcar un ac în casă, dapăi să mai discutăm de stat în bucătărie printre oale și crătiți. Se pare însă că această imagine este doar pentru public, căci Iulia este o femeie normală, cu ocupații la fel de normale.

Zilele trecute Albu a fost fotografiată de fotoreporterii Libertatea în momentul în care plimba căruciorul într-un supermarket cunoscut. Mutată de curând într-un cartier rezidențial din Pipera, jurata unei emisiuni de stil a avut timp să studieze magazinele alimentare din zona și să le devină client fidel.

Iulia Albu face cumpărături de la supermarket

Însoțită de fiica ei, Mikaela care, ca orice copil, voia să bage de toate în coșul de cumpărături, Iulia s-a oprit atât la alimentele proaspete, cât și la cele congelate. După ce a studiat cu grijă termenul de expirare, dar și conținutul produselor care-i „făceau cu ochiul”, domnița de Alba, cum se autointitulează, a plecat spre casă unde cel mai probabil a gătit pentru ea și fiica ei.

Citește și: Iulia Albu, despre Mihaela Rădulescu. „Aspirantă la un concurs de Miss, undeva printr-un sătuc”

Close
Închide
  Close