MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 15:30 , de Denisa Macovei

FOTO EXCLUSIV/ Gala Unica 2017. Vedetele au reinterpretat dress-code-ul. Au optat pentru o ținută „all red”

Distribuie

Deși pe invitația de la Gala Unica 2017 era precizat dress code-ul „Glam with a touch of red”, unele vedete au înțeles că trebuie să adopte ținute „all red”. Chiar și așa, acestea au strălucit pe covorul roșu.

Miercuri seara, Biblioteca Națională a găduit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului: Gala Unica 2017. Așa cum se practică la toate petrecerile mari, invitații au avut de respectat un dress-code, pe care unele vedete nu l-au înțeles pe deplin. Deși pe invitație scria o ținută glamuroasă care să aibă o atingere de roșu, mulți dintre cei prezenți au mizat doar pe această culoare. Cu sau fără respectarea codului vestimentar, per total, toată lumea s-a afișat impecabil.

Gala Unica 2017 a strâns toate vedetele autohtone

Atunci când vine vorba de o petrecere mondenă, așa cum a fost cea organizată de revista Unica pentru a sărbători 20 de ani de activitate, vedetele noastre își pregătesc din timp ținutele cu care să pozeze la panou. Cele mai multe apelează la stiliști, însă sunt și persoane care merg pe propria intuiție. Cu sau fără stiliști, unii dintre invitați au preferat ca acel „a touch of red” care era trecut pe invitație să se tranforme în „all red”.

FOTO: Dumitru Angelescu/ Vlad Chirea

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ. Prejudiciul din dosarul Tel Drum, echivalent cu 124.000 de pensii, 53.000 de salarii medii sau două insule exotice

Citește mai multe despre Gala Unica pe Libertatea.

Comentarii