Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Maria Constantin are un corp fără cusur. Imaginile cu artista în costum de baie sunt uluitoare

FOTO | Maria Constantin are un corp fără cusur. Imaginile cu artista în costum de baie sunt uluitoare

Nu a trecut mult timp de la separarea de Marcel Toader, dar, se pare că Maria Constantin face parte din categoria femeilor care înfloresc atunci când scapă dintr-o relație toxică. Artista este, în ultima vreme, tot mai zâmbitoare și evident mai preocupată de propria persoană.

Imagini difuzate recent în emisiunea WowBiz de la Kanal D, arată o Maria Constantin cu trup de zeiță. De altfel, ea însăși mărturisește că a reușit să treacă destul de repede peste eșecul mariajului cu Marcel Toader și că, mai mult continuă să creadă în iubire, fără de care nu poate trăi.

 

”Nu pot trăi fără iubire. Există iubirea fiilului meu, care e cea mai importantă. Există iubirea familie mele care m-a susținut tot timpul și există iubire din partea mea”, a mărturisit cântăreața.

Despre cum a reușit să treacă peste despărțire și mai ales peste șirul interminabil de acuzații din partea fostului partener de viață, ea spune: ”Norocul este că am mintea destul de ocupată. Faptul că muncesc așa multă mă ajută”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV. Din cauza lor, nu poate pleca în vacanță! Detalii din viața plină de animăluțe a lui Nico

 

REPORTAJ. Viața ca o partitură. Soprana care a râs în fața morții pentru a plânge pe scenă

 

VIDEO EXCLUSIV. Cât este de afectat Mihai Leu pentru că fiul său nu face nici box, nici automobilism

Close
Închide
  Close