Mergi direct la conținut »
Fotografia care spune tot despre Simona Gherghe și soțul său. Surprinși în timp ce se sorb din priviri
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fotografia care spune tot despre Simona Gherghe și soțul său. Surprinși în timp ce se sorb din priviri

Fotografia care spune tot despre Simona Gherghe și soțul său. Surprinși în timp ce se sorb din priviri

Simona Gherghe și partenerul său de viață au fost surprinși într-una dintre cele mai tandre ipostaze. Imaginea spune tot despre pasiunea care există în cuplul lor.

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe formează un cuplu cu Răzvan Săndulescu. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba despre viața sa personnală. Cu toate acestea, moderatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a dat publicității una dintre cele mai frumoase fotografii în care apare alături de partenerul ei de viață.

Cei doi au fost surprinși într-un moment de tandrețe, în timp ce dansau. Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu se sorb din priviri.

„Cred că soțu îmi cânta sau ceva ??? @razsandulescu #weekend #fun #wedding #family #love”, a notat vedeta în dreptul imaginii postate pe contul său de socializare.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan SăndulescuÎn aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Citește și: Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

 

 

Close
Închide
  Close