Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea, declarație de dragoste pentru Tavi Clonda. "A meritat să mă îndrăgostesc de el"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Gabriela Cristea, declarație de dragoste pentru Tavi Clonda. „A meritat să mă îndrăgostesc de el”

Gabriela Cristea i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei de viață, Tavi Clonda. Acesta își aniversează ziua de naștere.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea îl aniversează azi pe soțul ei, muzicianul Tavi Clonda.
Cu această ocazie, vedeta i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei de viață.


„În fiecare zi ne întâmpină cu un zâmbet larg și ne face să ne simțim importante. În fiecare zi mă face să mă fâstâcesc atunci când îmi arată că a meritat să mă îndrăgostesc de el. În fiecare zi mă emoționează cu felul în care a ales să fie tată.

În fiecare zi mă face să zâmbesc pentru gesturile mari și mici. În fiecare îmi spune și mă face să simt că sunt frumoasă. În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere, dragoste și discernământ să îl primesc cu bucurie pe el în viața mea. La mulți ani, iubitul meu! #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.
Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Vedeta a moderat numeroase emisiuni de televiziune, la mai multe posturi. În plan personal, Gabriela Cristea a fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care s-a separat cu mare scandal. În prezent, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Cei doi au o fetiță, Victoria.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close