MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 09:35

Ce nu-i permite Gabriela Cristea niciodată soțului ei. „Este o chestiune de intimitate”

Distribuie

Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri din relația de cuplu pe care o are cu muzicianul Tavi Clonda. Vedeta a spus foarte clar ce anume nu-și permite soțul ei să facă.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a făcut o mărturisire neașteptată despre viața ei de cuplu. Dezvăluirea a fost făcută la emisiunea pe care Gabriela Cristea o moderează la Antena Stars: „Te iubesc de nu te vezi”.

Vedeta a explicat că partenerul ei de viață răspunde la telefonul ei doar dacă îi cere ea acest lucru, altfel nu.

„Soțul meu nu-și permite niciodată să răspundă la telefonul meu, doar dacă îl rog. Este chestiune de intimitate, trebuie să respecți oamenilor intimitatea”, a afirmat prezentatoarea de televiziune la show-ul matrimonial pe care îl moderează.

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. de-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars. În plan personal,Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. De ce se enervează oamenii când li se omoară porcii. Șefa DSVSA Galați, Maricica Chiriac, a dat contracte firmei a cărei sucursală de Galați e condusă chiar de soțul ei!


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, dezvaluiri, Familie, interzis și sot pe Libertatea.

Comentarii