MENIU CAUTĂ
01 Apr. 2018 10:38

Gabriela Cristea își aniversează fiica. „Ne-am dorit o floare frumoasă și ai apărut tu”

Distribuie

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea își aniversează fiica de sărbătoarea Floriilor. Mesajul transmis de aceasta este unul plin de emoție.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima oară în luna septembrie a anului trecut. Atunci, ea a adus-o pe lume pe Victoria, rezultat al mariajlui pe care îl are cu muzicianul Tavi Clonda. Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să-și boteze fiica pe 14 aprilie, micuța având nici mai mult nici mai puțin de patru nași.

De Florii, Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, Tavi Clonda, o aniversează pe fiica lor. Vedeta a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Astăzi este prima  ta aniversare. Ne-am dorit o floare frumoasă în viața noastră și ai apărut tu, draga mamei fata frumoasă Bella Victoria Margot (Margareta). La mulți ani, Morgotzica delicată! La multi ani tuturor florilor ce se sărbătoresc azi! ???????”, a spus Gabriela Cristea.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE'/VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii