MENIU CAUTĂ
29 Apr. 2018 10:00

EXCLUSIV/Gabriela Cristea se-ntoarce la muncă, Tavi Clonda rămâne acasă cu bebelușa! “Nu suntem pregătiți să aducem bone în viața Victoriei”

Distribuie

Gabriela Cristea își lasă fetița în grija soțului. Așa s-a stabilit în familia vedetelor pentru momentul în care prezentatoarea se va întoarce la muncă. Nu s-a pus problema angajării unei bone, pentru că nici unul dintre ei nu vrea ca micuța Victoria să ajungă pe mâinile unei persoane străine...

În toamna anului trecut, Gabriela se retrăgea de pe micul ecran pentru a se pregăti de nașterea Bellei Victoria Margot, primul său copil. Înlocuirea ei la frâiele emisiunii de la Kanal D cu Bianca Drăgușanu se anunța temporară, fix pentru perioada cât ea s-ar fi aflat în concediu de maternitate, însă n-a trecut mult și au apărut zvonurile că blonda ar fi preferată pentru permanentizare', pentru că face audiențe bune, iar Gabi a luat foc.

Se pare că au fost discuții aprinde și contractul nu s-ar fi încheiat tocmai amiabil, dar… până la urmă, pentru proaspăta mămică totul a intrat pe un făgaș normal. Gabi s-a mutat la Antena Stars, unde va avea, din această primăvară, o nouă emisiune. Mă simt pregătită 100% să revin. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt', a declarat ea zilele trecute.

Cum rămâne cu cea mică? Având în vedere că revenirea ei pe micul ecran se va produce mult mai repede decât prevăzuse inițial – Gabi nu va sta acasă nici măcar un an, darămite doi! -, e nevoie de cineva care să aibă grijă e Victoria cât timp ea este la muncă.

Gabriela Cristea își lasă fetița în grija soțului, iar când nu se poate… O să apelăm la ajutor din partea apropiaților'

La momentul acesta, am decis ca doar eu și Tavi să stăm cu Victoria. Facem cu schimbul și ne organizăm de așa manieră încât să reușim să petrecem cât mai mult timp împreună. Sunt și situații excepționale în care noi nu o să reușim, și atunci o să apelăm la ajutor din partea apropiaților, care sunt gata oricând să ne ajute', ne-a explicat Gabi, completând: În perioada în care eu voi fi la emisiune, Victoria o să stea cu Tavi, dar parcă văd că o să fie amândoi mai mult pe la studio… Nu suntem pregătiți să aducem bone în viața Victoriei și ne dorim ca persoanele care își petrec timpul cu ea să fie unele care să însemne cu adevarat ceva în viața ei. Acesta este unul din principalele motive pentru care la acest moment eu și Tavi nu lucrăm împreună'.


VIDEO EXCLUSIV/Sebastian Stan, cel mai popular actor român la Hollywood, mesaj pentru cititorii Libertatea

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii