Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea: "Lumea deja mă întreabă când o să fie și al treilea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gabriela Cristea: "Lumea deja mă întreabă când o să fie și al treilea"

Gabriela Cristea: „Lumea deja mă întreabă când o să fie și al treilea”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea vorbit despre cel de-al treilea copil. Acesta a afirmat că deja lumea o întreabă despre acest lucru.

De Dana Aramă,

Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, Tavi Clonda, își doresc să plece în prima lor vacanță în patru.

„Căutăm oferte pentru prima vacanță în patru. Vrem să plecăm. Căutăm oferte, nu știm unde să mergem. Vrem să plecăm, să schimbăm puțin energia, să vedem și noi altceva! Stăm numai acasă de trei ani”, a declarat Tavi Clonda la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Gabriela Cristea a vorbit și ea despre acest lucru, dar a și menționat că este deja întrebată despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

„Noi am vrea să facem vacanța asta în doi, dar nu se poate, că din momentul în care am făcut copiii, s-au cam terminat vacanțele în doi. Nouă aseară ne-a venit gândul ăsta, să mergem într-o vacanță. Noi ne-am propus să mergem acum, relativ repede… Și să știți că nu ne întoarcem în trei! Lumea deja mă întreabă când o să fie și al treilea. Nu o să mai fie al treilea!”, a afirmat ea.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena.


Citește și:

ANALIZĂ: Modificările la codurile penale din România au atras atenția oficialilor europeni. Opţiunea „nucleară” cu care Comisia Europeană ameninţă România

Close
Închide
  Close