Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO/ Invitați de seamă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Cine participă la ceremonie Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > GALERIE FOTO/ Invitați de seamă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Cine participă la ceremonie

GALERIE FOTO/ Invitați de seamă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Cine participă la ceremonie

Invitați de seamă la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Pe lângă familia regală, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sunt prezente și nume importante de la Hollywood, din televiziune și din lumea sportului. 


Libertatea.ro transmite sâmbătă, în timpul nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle, cele mai importante momente de la evenimentul anului în Marea Britanie. Andreea Archip, trimisul special al Libertatea în Londra, vă va oferi toate detaliile despre nunta regală, dar și cum petrece poporul englez. 

Invitații au început să sosească la Capela St. George de la Castelul Windsor, după ora 11:00, ora României. Reamintim că peste 600 de oameni vor asista, din interiorul bisericii, la ceremonia religioasă. Printre cei sosiți la nuntă se nunără și Oprah, David și Victoria Backham și George si Amal Clooney, Sir Elton John.

Potrivit programului, invitații sosesc și își vor ocupa locurile până la ora 11:00, ora locală (ora 13:00, ora României). Apoi, în jurul orei locale 11:20 (13:20, ora României), membrii familiei regale încep să sosească și să intre prin Poarta Galileii, unii pe jos, alții cu mașina.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle are loc sâmbătă sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc la Capela St. George de la Castelul Windsor, iar nunta celor doi este unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.

FOTO: EPA


Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.


Close
Închide
  Close