Mergi direct la conținut »
George Michael a lăsat în urmă trei albume cu melodii nelansate
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > George Michael a lăsat în urmă trei albume cu melodii nelansate

George Michael a lăsat în urmă trei albume cu melodii nelansate

George Michael, care a fost găsit fără suflare în casa lui din Marea Britanie chiar în ziua de Crăciun de iubitul, a lucrat înainte de moartea lui la trei albume ce nu au fost lansate niciodată și care s-ar putea să nu fie auzite niciodate.

Artistul britanic, considerat un perfecționist, a lucrat ani întregi la fiecare album, însă a decis, în ultimul moment, că nu sunt gata de lansare, informează Daily Mail. Unul dintre albume se numește „Trojan Souls”, iar de pe el a fost postată, miercuri, o melodie de iubitul lui Michael, Fadi Fawaz, pe o rețea de socializare. Altul ar fi „White Light”, care urma să fie lansată după prestația lui Michael la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, iar al treilea era un album dance, potrivit Daily Mail.

Ce avere avea George Michael și ce se va întâmpla cu ea

Mai mult, se pare că Michael chiar se gândea  să lanseze un nou album și să revină astfel pe scena muzicală după o pauză de câțiva ani.

Paul Dainty, cel care se ocupa de promovarea lui Michael încă de pe vremea în care acesta cânta în Wham!, în 1985, a declarat că a fost la locuința artistului cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun pentru a discuta despre planurile de viitor, inclusiv despre o călătorie în Australia, în 2018. ”Este un șoc total. Eram pe cale să aranjez lucrurile cu managerul lui”, a declarat acesta pentru un cotidian din Australia, potrivit The Telegraph.

Actele de caritate pe care George Michael le-a ținut secrete au fost dezvăluite: Hrănea oamenii pe stradă

Concert în memoria artistului în 2017

Conform spuselor lui Dainty, George Michael înregistrase un nou album care trebuia să apară anul următor. ”Este un album pop pe care voia să-l facă după show-urile cu orchestră. Din câte am înțeles, e gata, așa că sper să-l auzim”, a completat el.

În plus, un concert în memoria cântăreţului George Michael, la care vor participa mai multe vedete internaţionale, va fi organizat în anul 2017, a anunţat Esther Rantzen, fondatoarea Childline, un program de asistenţă şi consiliere psihologică pentru copii şi adolescenţi, ce a fost sprijinit şi promovat de-a lungul anilor de starul britanic.

George Michael detesta felul în care arata și devenise un retras înainte să moară

 
 
Close
Închide