MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 12:05

Gestul făcut de fetița Andreei Tonciu, atunci când bruneta se certa cu soțul ei. “I-a dat una“

Distribuie

De când a devenit mamă, viața Andreei Tonciu s-a schimbat total. Apare tot mai rar în lumina reflectoarelor și și concentrează atenția asupra educației fetiței sale. Bruneta a dezvăluit că este dependentă de Rebecca.

„Suntem non-stop împreună. Mie nu mi-au plăcut copiii. Acu, 4-5 ani spuneam  că nu o să fac eu copiii, mai bine înfiam. Sunt dependentă de ea, n-am crezut că e așa sentiment. N-o stresez, îi explic cu vorba bună. De mine ascultă. Uite aseară aveam o discuție mai aprinsă cu soțul meu și ea mi-a luat apărarea și s-a dus și i-a dat una. E foarte atașată de mine, știu că fetele sunt cu tații. Și eu am fost mai atașată cu tata. Fata mea nu seamănă deloc cu mine, doar la caracter. Fata mea nu cere jucării sau haine, vrea numai bomboane. Crăciunul îl vom face în familie și la munte vom merge la munte. Deocamdată nu pot să plec fără Rebi de sărbători.”, a spus Andreea Tonciu, la Răi Da Buni.

„Nu lucrez la al doilea copil, am alte priorități. Dacă îmi dă Dumnezeu peste ceva timp, cu mare drag. Sunt dependentă de ea, nici nu mai apar la televizor. Eu stau cu ea mereu, dar și mama. N-am avut bonă niciodată. Nu îl las pe Dani singur cu fata pentru că plânge după mine. Eu o cert mai des decât tatăl ei.”, a spus Andreea la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, Andreea declara că spțul ei este gelos. Se pare însă, că lucrurile s-au îndreptat în căsnicia lor, iar acum bruneta este pe cale să făcă din nou ceea ce îi place cel mai mult.

Citește și

FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

 

Citește mai multe despre ceartă și sot pe Libertatea.

Comentarii