MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2018 10:57

Gestul surprinzător făcut de Marian Drăgulescu. „Am sterilizat 100 de câini de pe un câmp din Pantelimon!”

Distribuie

Gestul surprinzător făcut de Marian Drăgulescu. Gimnastul și Corina, soția sa, au niște suflete foarte mari când vine vorba de animale. Aceștia dețin doi căței metis, ambii salvați de Marian, iar Corina are grijă săptămânal de zecile de câini de pe un câmp din Pantelimon.

Despre pasiunea sa pentru animale, Marian povestește  în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, difuzată sâmbătă de la ora 13.00, pe Antena Stars.

„Pe Bella am găsit-o pe câmp, în Pantelimon, iar pe Benny l-am găsit la ușa apartamentului părinților mei. Ei stau la etajul opt și s-au trezit cu el la ușă. A venit singur până acolo și nu a mai vrut să plece. Când am găsit-o pe Bella, era bolnavă, avea pe corp bucăți de blană căzute, pe coadă nu mai avea blană. Am văzut-o pe acolo singură, bolnavă și am luat-o. Am crezut că are o boală de piele, dar de la alimentație i s-a tras. I-am făcut tratamentul și acum arată foarte bine. În Pantelimon, unde am găsit-o pe Bella, sunt mai mulți câini de care Corina are grijă, le duce mâncare. Am făcut  și o campanie și am sterilizat 100 de câini, ceea ce s-a observat pentru că nu s-au mai înmulțit,”mărturisește Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a acceptat decizia FRG: ”Europenele s-au dus; cauza e pierdută”. Cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile s-a resemnat cu ideea că nu va face parte din lotul pentru Campionatele Europene de la Glasgow, unde este convins că ar fi câştigat o medalie, dar speră să-şi ia revanşa la Mondialele de la Doha (25 octombrie-3 noiembrie).

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare

 

Citește mai multe despre Marian Dragulescu pe Libertatea.

Comentarii