Mergi direct la conținut »
Gheorghe Gheorghiu duce muzica românească pe Wall Street, în New York
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Gheorghiu duce muzica românească pe Wall Street, în New York

Gheorghe Gheorghiu duce muzica românească pe Wall Street, în New York

Luna viitoare, în centrul financiar al New York-ului, lângă Wall Street, va răsuna muzica românească. Americanii vor avea ocazia să afle de la Gheorghe Gheorghiu că nu banii sunt cei mai importanți în viață, pentru că “Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

De Florian Gheorghe,

 În Manhattan se va desfășura, poe 18 mai, Festivalul Romanian Day, un eveniment de amploare, ajuns la ediția a XX-a. Practic, locuitorii din și trecătorii prin centrul New York-ului, cu inima sa financiară, Financiar District, la doi pași de Wall Street, va lăsa pentru o zi deoparte grijile bănești, pentru a asculta ritmuri românești și a se delecta cu mici, sarmale și papanași.

Printre artiștii autohtoni plecați peste Ocean să cânte la acest eveniment se numără trupa Amor, ansamblul folcloric Banatul, solista de muzică populară Brândușa Covalciuc și Gheorghe Gheorghiu, cu ale sale șlagăre “Îndrăgostește-mă de tine”, “Mă gândesc la tine”, “O iubire-ți schimbă viața”, “Unde dragoste nu e” ori “Doi ochi căprui”.

Este ultimul concert al artistului în America, unde se află de la începutul anului. Gheorghe Gheorghiu urmează să revină în România, locul unde muzica sa este cel mai bine înțeleasă, pentru un nou sezon concertistic desfășurat pe Litoral.

CITESTE SI:Damian Drăghici se reinventează la 49 de ani și dă muzica țigănească pe cea populară. “O să cânt folclor, la nai”

Close
Închide
  Close