Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Gigel Frone, în căutarea gloriei pierdute. Cântă cu modestie, pe la Eforie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Gigel Frone, în căutarea gloriei pierdute. Cântă cu modestie, pe la Eforie

EXCLUSIV/ Gigel Frone, în căutarea gloriei pierdute. Cântă cu modestie, pe la Eforie

La cinci ani de când a cunoscut faima după ce a ajuns în finala ”Românii au talent”, Gigel Frone s-a întors în mediocritate, trăind de pe o zi pe alta. Chitaristul mărturisește că nu o duce prea bine și că supraviețuiește cântând pe la terase, în Eforie Nord.

De Florian Gheorghe,

Deși căldurile încă persistă umblă prin soare îmbracat cu acelaşi sacou pe care l-a purtat şi la ”Românii au talent”, în 2012, dar nu și-a abandonat planurile sale, acelea că și-ar dori să câștige bani prin organizări de evenimente, de asemenea, că și-ar dori să pună bazele unui post de televiziune.

Gigel Frone o arde prin Eforie Nord

Însă, deocamdată, dincolo de năzuinţele sale profesionale, acesta duce lipsă de contracte în locuri unde să cânte în ”indiana”, ”grecească”, ”italiană” şi ”mexicană”, una cu accent de Oneşti, oraşul său natal.

Frone duce o viaţă modestă pe litoral. Stă la taclale cu turiștii pe la terase, chiar dacă nu bea și nu fumează și se pozează cu toți cei ce-și doresc acest lucru. În 2012, chitaristul cu sombrero a ajuns în semifinala concursului sus amintit interpretând o melodie în spaniolă.

Citește și: Cele mai amuzante scuze folosite de șoferii care sunt trași pe dreapta. „Mă grăbeam să văd meciul lui Halep”

Close
Închide
  Close