MENIU CAUTĂ
, de Madalina Ciodaru Burada

Gigi Becali, DECIZIE INCREDIBILĂ ÎN PRIVINŢA FIICEI SALE, TEODORA! I-a hotărât singur viitorul

Distribuie

Se pare că tânăra este susţinută de mama ei în privinţa carierei, însă Gigi Becali este hotărât să dicteze viitorul ei, indiferent de dorinţele acesteia, potriviti fanatik.ro.
Surse din anturajul patronului Stelei au dezvăluit discuția purtată între Becali și soția sa, Luminița, atunci cînd au stabilit viitorul Teodorei.
„Ce vrea să facă Teodora după Bacalaureat? Să meargă la studii în Anglia?! Nici vorbă! Să nu mai aud aşa ceva. Nu mă interesează unde a făcut studiile fata lui Giovani, e treaba lui dacă el a lăsat-o să plece în Anglia, însă eu să nu vă mai aud niciodată că aduceţi în discuţie subiectul ăsta. Teodora, după bacalaureat, va da fără nici o discuţie la Facultatea de Drept din Bucureşti! Vreau să iasă judecătoare ca să îndrepte nenorocirile astea pe care le fac judecătorii cu o grămadă de oameni nevinovaţi”, i-ar fi spus Becali soţiei sale, conform aceleiaşi surse.
Mai mult, se pare că în urmă cu ceva timp, tot el i-a cerut fiicei sale să nu mai conducă, după ce aceasta a provocat un accident în luna ianuarie.

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii