Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu are probleme cu soțul ei. “Nu reușesc să-l tratez“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Anghelescu are probleme cu soțul ei. “Nu reușesc să-l tratez“

Giulia Anghelescu are probleme cu soțul ei. “Nu reușesc să-l tratez“

Giulia Anghelescu a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a cerut ajutorul fanilor într-o problemă ce îl vizează direct pe soțul ei. Artista recunoaște că este depășită de situație.

„Există vreo denumire pentru sindromul lăsatul şerveţelelor peste tot? Pentru că soţul meu suferă de asta şi nu-mi dau seama cum să-l tratez. Avem în maşină şerveţel folosit, altul folosit în portieră, acasă la fel. Deci, cum se numeşte sindromul serveţele folosite lăsate peste tot? Ştiu că exista cu pliculeţele de ceai, a avut-o şi pe asta, la început când ne-am cunoscut. Foarte greu am reuşit să-l fac să scape de câţiva ani. De câţiva sunt nu mai suport şerveţelele. Am terminat Psihologia, dar nu reuşesc să-l tratez”, a spus Giulia pe Instagram.

Recent, Giulia Anghelescu a spus adevărul despre separarea de soțul ei, Vlad Huidu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani. Cei doi au împreună doi copii și o căsnicie solidă.

Citește și

Dezbateri aprinse în Parlamentul European, pe tema preşedinţiei României la Consiliul UE. Avertismentul liderului ALDE, Guy Verhofstadt, către Guvernul Dăncilă

Close
Închide
  Close