Mergi direct la conținut »
Giulia Nahmany a slăbit 26 de kilograme! Află cum a reușit să ajungă la o siluetă de vis
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Nahmany a slăbit 26 de kilograme! Află cum a reușit să ajungă la o siluetă de vis

Giulia Nahmany a slăbit 26 de kilograme! Află cum a reușit să ajungă la o siluetă de vis

A topit kilogramele în plus ca prin minune și acum arată excepțional. Giulia Nahmany a scăpat de nici mai mult nici mai puțin de 26 de kilograme.

De Dana Aramă,

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Antena Stars, vedeta a explicat cum a reușit să ardă grăsimile.

„Nimic nu pică din cer. Vine cu multă muncă, cu mult sacrificiu, dar cred că secretul constă în a fi constant. Am vrut să dovedesc, pentru mine întâi și întâi, că pot. Multă lume spune că este conformația mea genetică, nu se poate. Nu este adevărat. Este vorba despre multă muncă. Putem să schimbăm metabolismul nostru și tot stilul nostru de viață dacă ne dorim”, a declarat Giulia Nahmany.

„Mănânc foarte multe fructe dimineața, legume, puțin pește. Carne nu mănânc. Nuci, avocado și semințe, tot felul de semințe. fac mișcare de cel puțin 5-6 ori pe săptămână. O zi avem voie să luăm pauză”,  a mai spus ea.

„Am început să fiu mulțumită de corpul meu, de cum arată, probabil vara aceasta, când am mers la mare și m-am simțit, în sfârșit, bine în pielea mea și nu am simțit nevoia să mă acopăr”,  a încheiat vedeta.

Giulia Nahmany

Giulia Nahmany

Close
Închide
  Close