Mergi direct la conținut »
Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, se distrează în Grecia. Cine i-a dat like imediat după ce s-a pozat în costum de baie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii, se distrează în Grecia. Cine i-a dat like imediat după ce s-a pozat în costum de baie

Hannelore, fostă concurentă la show-ul Insula Iubirii, se relaxează în Grecia. Blonda s-a fotografiat în costum de baie.

De Dana Aramă,

Hannelore s-a făcut remarcată la show-ul de televiziune Insula Iubirii, transmis de postul de televiziune Antena 1. Aceasta a participat la show alături de iubitul ei Bogdan, însă a căzut în mrejele ispitei Andi. Hannelore a fost căsătorită cu Bogdan timp de câteva luni, după care cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Acum, Hannelore își vede liniștită de viață.

Blonda se află în vacanță în Grecia, acolo unde profită de timpul liber pentru a se relaxa. pe contul ei de socializare, Hannelore a postat o fotografie în careapare într-un costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă, care îi vine perfect și care îi scoate îi evidență silueta impecabilă.

Postarea a primit numeroase like-uri din partea internauților. Printre cei care au apreciat postarea lui Hannelore se află și fostul ei partener de viață, Bogdan Ionescu.


Citește și:

Uber și Bolt ar putea dispărea începând de joi din România

Close
Închide
  Close