Mergi direct la conținut »
Horia Brenciu, din culisele filmării  noului videoclip. Ce l-a pus regizorul să facă | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Horia Brenciu, din culisele filmării noului videoclip. Ce l-a pus regizorul să facă | FOTO

Horia Brenciu, din culisele filmării noului videoclip. Ce l-a pus regizorul să facă | FOTO

Horia Brenciu a povestit ce i s-a întâmplat la filmările pentru noul său videoclip. Artistul a dezvăluit ce pretenții a avut regizorul de la el.

De Dana Aramă,

Horia Brenciu filmează pentru un nou videoclip. Videoclipul este regizat de Iura Luncașu. Binecunoscutul cântăreț a dezvăluit, pe contul său de socializare, detalii din culisele filmării și despre ce i-a cerut regizorul să facă.
„IURA LUNCAȘU, regizor: „Hai, Horia, cântă!”
HB: „A început să plouă, Iura!”
IL: „Nu contează, mergem mai departe! Vreau firesc, vreau natural, vreau trăire, Horia!”
HB: „Nicio problemă!” :-)
#poftadebaut”, a povestit Horia Brenciu pe o rețea de socializare.

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DE LA BRUXELLES/ Începe unul dintre cele mai tensionate summit-uri NATO din ultimii 20 de ani. Cum se poziţionează România


 

Close
Închide
  Close