De Daniel Conțescu,

Restanţe de 42.000 de lei

“În urmă cu o săptămână, marţi, Ioana a fost anunţată de avocată că apartamentul în care stă a fost vândut cu 16.800 de euro. Din această sumă, 10.000 de euro s-au dus în contul asociaţiei de locatari, pentru plata datoriilor. Avea restanţe de 42.000 de lei, cu tot cu penalizări. Din spusele Ioanei, apartamentul ar fi fost cumpărat de către o altă avocată, pe care nimeni din bloc n-o ştie, fiindcă nu s-a mutat încă. Oricum, şi-au bătut joc de ea! Ioana a plecat de câteva zile de-acasă, s-a mutat cu chirie în ansamblul Confort City. Avocata i-a spus că poate rămâne în casă încă 20 de zile, dar ea a plecat deja, fără să-şi ia lucrurile!”, ne-a relatat ieri Cristea Tinca, vecina de la etajul 6 a Ioanei Tufaru. Femeia povesteşte că, anul trecut, un alt vecin i-a propus Ioanei un schimb superavantajos: “În 2012, un vecin i-a oferit Ioanei un apartament cu două camere confort 2, în Militari, plus 10.000 de euro pentru apartamentul pe care-l avea. Ioana a refuzat. Acum a rămas doar cu 6.000 de euro, bani pe care îi va termina în curând, apoi va ajunge pe străzi”.

De la 1 noiembrie nu mai putea fi dată afară

Procesul a fost accelerat în ultima perioadă, la mijloc fiind, susţin vecinii, manevrele a două persoane, care au urmărit să cumpere apartamentul la un preţ redus. Povesteşte tot Cristea Tinca: “S-au grăbit să termine procesul, ca s-o poată da afară. Pe perioada iernii, adică între lunile noiembrie şi martie, nu ai voie, conform legii, să dai un om afară din casă, nici dacă e chiriaş care nu plăteşte, nici dacă e proprietar cu datorii la întreţinere”.
Administratorul blocului, Tudor Dragne (foto), e bucuros că a scăpat de Ioana Tufaru: “Femeia asta nu vrea să facă nimic. Cât e ziua de lungă se ceartă cu vecinii şi face scandal. Este o mizerie de nedescris la ea în casă, nu îmi imaginez cum poate să trăiască aşa. Unde mai pui că acum nu mai are nici apă curentă şi nici gaze, zici că trăieşte în peşteră”.
Capatos anunţa: „Ioana Tufaru a dispărut fără URMĂ” | Fiica Andei Călugăreanu stătea însă pe Facebook

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală

Urmărește cel mai nou VIDEO