MENIU CAUTĂ

FOTO | Îl mai ții minte pe comisarul Corrado Cattani din serialul Caracatița? Uite cum arată acum

Distribuie

"La piovra" a făcut furori în anul 1992, atunci când a fost lansat în România. Printre personajele de neuitat ale serialului italian s-a aflat și Michele Placido, actorul care a jucat rolul comisarului Corrado Cattani. 

Michele Placido este bărbatul care a frânt inimile telespectatoarelor din toată lumea. El a apărut în câteva filme TV din anii 1970, dar în anul 1983 a primit rolul care l-a făcut celebru, cel al inspectorul de poliție ce investighează Mafia în serialul Caracatița, de Damiano Damiani.

După succesul avut în serial, el a mai apărut și în alte filme și producții de televiziune, printre care într-un film semibiografic despre Giovanni Falcone și L’ultimo padrino.

Actorul, în vârstă de 72 de ani, a fost căsătorit cu actrița Simonetta Stefanelli de care a divorțat în 1994, iar din anul 2012 a luat-o de nevastă pe actrița cu care avea o relație de 10 ani, Federica Vincenti, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ultima oară când Michele a fost fotografiat în public a fost în luna februarie a acestui an, atunci când actorul a participat la un show de modă ținut de Gorgio Armani în Milan, Italia.

Sursă foto Hepta.


VIDEO | Oferta făcută de un milionar aristrocrat de 72 de ani tinerei care este dispusă să-i devină soție


 

Citește mai multe despre michele placido și caracatiță pe Libertatea.

Comentarii