Ilinca Vanidici a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru care l-a acordat pentru alistmagazine.ro, când se simte cea mai frumoasă.

„Oricând! Mă simt frumoasă și când sunt aranjată, îmbrăcată și strălucitoare pentru un eveniment, o emisiune; mă simt frumoasă și când sunt îmbrăcată lejer, nemachiată și mă joc cu copilul meu, mă simt frumoasă și dimineața când mă trezesc lângă soțul meu care îmi spune că mă iubește”, a declarat Ilinca Vandici.

Vedeta a afirmat că fiul ei i-a schimbat viața și a făcut-o să se simtă mai puternică.

„De când a venit Zian în viața mea mă simt mai puternică decât oricând, în orice împrejurare. Îmi dă o liniște ce nu poate fi descrisă în cuvinte și o forță de a mișca lucrurile, de a mă dezvolta și mai mult, de a accesa zone la care nu m-am gândit până acum. Cumva, copilul meu este un soi de „maestru” în viața mea, venit să mă ajute să-mi ating adevăratul potențial!”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi din țară. Prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.

Citeşte şi:

Ilinca Vandici pleacă în vacanțe cu prietenii, ca să aibă cine să-i facă poze! Soțul s-a săturat de această sarcină

Cum s-a schimbat viața Ilincăi Vandici după ce a devenit mamă și ce decizii importante a luat

Ilinca Vandici, în costum de baie. Ce reacții a stârnit

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite