Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Imagini inedite cu Raluka în acțiune. Se relaxează într-un fel atipic, lovind cu pumnii și picioarele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Imagini inedite cu Raluka în acțiune. Se relaxează într-un fel atipic, lovind cu pumnii și picioarele

Nu mai este pentru nimeni un secret că Raluka este dependentă de antrenamentele sportive și că nu concepe să treacă o zi fără să nu meargă la sală. Totuși, pentru a ne convinge cât de dur se antrenează Raluka i-am făcut o vizită la sala de antrenamente.

De Denisa Macovei,

Raluka se antrenează asemenea sportivilor de perfomanță, la nivel super-profesionist și dur. Fiind dependentă de adrenalină, cântăreața nu merge la sală pentru a-și face câteva fotografii în oglindă sau pentru a posta pe site-urile de socializare, așa cum fac multe tinere, ci pentru a-i cere antrenorului să-i dea cele mai grele exerciții. „Să știi că pentru mine asta este o formă de relaxare. Mie îmi place la nebunie să merg la sală, mai ales că până să încep să lucrez cu Sasha nu știam că sunt în stare să fac față. Când am început să dau în mănușile alea de sparing și am văzut că am o ținută așa drăguță și că pot să lovesc, m-am gândit ce frumos e. Eu chiar mă relaxez foarte tare când fac asta. Recunosc că obosesc de nu mai știu de mine, cad pe jos instant, dar îmi place foarte, foarte tare”, ne-a povestit Raluka.

Raluka este dependentă de antrenamentele dure

Cântăreața ne-a mărturisit că nu a fost niciodată o tipă firavă, care să meargă la sală doar să alerge pe bandă și eventual să facă câteva exerciții la saltea, ci mereu i-au plăcut antrenamentele dure. Raluka recunoaște că de mică a fost mai băiețoasă și crede că de la asta i se trage pasiunea pentru sala de forță. Ce-i drept filmările cu ea în timpul antrenamentelor vorbesc de la sine.

CITEȘTE ȘI:

Dumitru Dragomir, la interviurile Libertatea Live. ”N-am rezistat la finala Simonei, mi s-a făcut rău. Lupescu câștigă alegerile, Mutu e falit!” Cine e cel mai tare ”pocherist” din fotbal: ”Eu n-am mai jucat de cinci ani”

Close
Închide
  Close