De Daria Maria Diaconu,

Antonio Banderas, în vârstă de 59 de ani, a acordat un interviu pentru revista Vanity Fair. Starul iberic a vorbit, printre altele, de fosta sa soție, actrița americană Melanie Grifitth, de care s-a separat în anul 2014, după 18 ani de mariaj. Din căsnicia lor a rezultat o fiică, Stella del Carmen.

Acesta a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu fosta sa soție.

Antonio Banderas, alături de fosta sa soție, Melanie Griffith

„Niciunul dintre noi nu e vinovat pentru ruptura dintre noi. Nu considerăm că a fost un eșec. Pur și simplu a venit acel moment în care motorul care ne punea în mișcare s-a oprit”, a declarat Antonio Banderas.

În prezent, Antonio Banderas are o relație cu Nicole Kimpel, care este agent imobiliar.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Crima din Dâmbovița | Libertatea a vorbit cu o jurnalistă din Olanda care a mers pe urmele lui Johannes Visscher: ”Cunoscuţii îl considerau foarte inteligent. Vecinul lui îl descrie ca fiind prietenos”

EXCLUSIV | „A fost condamnat și internat într-un stabiliment psihiatric după ce a hărțuit femei!”. O fostă logodnică a criminalului olandez a vorbit cu Libertatea

Un copil ucis pentru că s-a speriat de cărăbuşi! Crime șocante din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie