MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

În grațiile șefilor! Lora rămâne la PRO TV și după ce se întoarce Adela Popescu din concediul maternal. I se caută emisiune

Distribuie

În momentul în care a primit propunerea de a o înlocui pe Adela Popescu la emisiunea matinală „Vorbește lumea”, Lora nu se aștepta să se acomodeze așa de ușor cu micul ecran și să se descurce fără probleme la o emisiune în direct. Și producătorii au rămas surprinși de prestația ei, iar după ce i-au mărit contractul de la o săptămână la 9 luni, acum se gândesc să-l permanentizeze.

Lora rămâne la PRO TV și după ce se întoarce Adela Popescu din concediul maternal
Lora s-a descurcat foarte bine alături de Cove

Anul trecut, Lora pășea timid pe micul ecran în calitate de prezentatoare, alături de Cove, iar de atunci, a reușit să cucerească nu doar publicul, ci și pe producătorii emisiunii. În mod normal, în august, cei care i-au devenit fani ar trebui să-și ia adio de la ea, pentru că în ultima lună a verii se întoarce titulara postului, Adela Popescu, aflată momentan în concediu maternal. În mod excepțional însă… nu-și vor lua adio, ci la revedere, până la toamnă. Conform unor surse din PRO TV, Lora e în grațiile șefilor, care vor s-o țină în continuare pe micul ecran, și e în cărți pentru următoarele proiecte pe care le pregătește trustul din Pache Protopopescu pentru grila de toamnă.

Lora rămâne la PRO TV și după ce se întoarce Adela Popescu din concediul maternal
Artista nu și-a imaginat că va ajunge pe micul ecran

Va trebui să treacă totuși de casting

Iar ea e deschisă pentru noi experiențe și, chiar dacă susține că nu e adepta castingurilor și are senzația că la probe se descurcă mai prost decât când e pusă în fața faptului împlinit, se gândește serios să dea probe pentru rolul de prezentatoare la alte show-uri de la PRO TV. Rămâne de văzut ce fel de proiect va accepta Lora, de vreme ce nu are de gând să renunțe la cariera ei de cântăreață pentru una în televiziune, iar programul de la TV ar trebui, prin urmare, să nu interfereze cu concertele și înregistrările ei în studio.

Lora rămâne la PRO TV și după ce se întoarce Adela Popescu din concediul maternal
Lora este la „Vorbește lumea” de anul trecut din luna noiembrie

Emisiunea matinală i-a venit mănușă, fiindcă spectacolele le are în weekend sau după orele de difuzare ale emisiunii. În cazul în care show-ul care producătorii cred că i s-ar potrivi Lorei ar fi filmat seara, cel mai probabil cântăreața va fi nevoită să facă unele sacrificii sau să-și reorganizeze activitățile.

VIDEO/ Vedetele și-au pregătit bagajele pentru vacanța de vară: Whats Up cutreieră Europa în rulotă, Oana Roman își celebrează căsnicia la Cannes

Citește mai multe despre Lora și emisiune TV pe Libertatea.

Comentarii