Mergi direct la conținut »
Incredibil care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ți-ar fi trecut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Incredibil care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ți-ar fi trecut

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală din România, dar meseria de bază a lui Fuego nu are absolut nicio legătură cu muzica.

De Dana Aramă,

 

Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut despre el. Artistul a dezvăluit care este meseria lui de bază.  Profesia respectivă n-are nicio legătură cu muzica.

„Eu la bază sunt lăcătuș mecanic”, a dezvăluit Fuego la emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena 1.

Binecunoscutul cântăreț a mai mărturisit că nu s-ar descurca să practtice meseria respectivă.

Cunoscut pentru sensibilitatea și dăruirea sa, Paul Surugiu-Fuego este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai populari și iubiți artiști din România. Cântărețpictor și moderator de emisiuni, el a devenit o figură reprezentativă pentru promovarea valorilor din arta românească. Cu 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină pentru vânzări, Paul Surugiu-FUEGO se numără printre artiștii care susțin în permanență concerte sold-out, iar în 2012 a primit distincția de “Artist al Poporului Republicii Moldova”.

Citește și: Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

 

Close
Închide
  Close